Suositukset

Satu

Kutsuin LIMEHOUSEn Tuijan auttamaan meitä olohuoneemme uudelleenjärjestelyssä. Keskusteltuamme siitä, mitä halusimme, ryhdyimme yhdessä hommiin. Siirtelimme ja sovittelimme (minä, Tuija ja mieheni) tavaroitamme, taulujamme, viherkasvejamme, jne. kaksi-kolme tuntia, verhotkin siinä lähti ikkunoista. Lyhyessä ajassa syntyi aivan ihana, raikas, uusi olohuoneemme! Mitään uutta meille ei tarvinnut hankkia, mutta jonkin verran vanhoja tavaroita poistettiin käytöstä (verhot, koriste-esineitä, valokuvia tasoilta ja pari taulua).

Tuijalla on reipas ja rohkea mutta asiakas huomioonottava tapa toimia. Hän ei arkaile tehdä ehdotuksia, mutta kuuntelee perheen toiveita. Olen niin tyytyväinen olohuoneemme uuteen järjestykseen!!! Siellä on tilaa liikkua, hengittää, jumpata, ihan mitä vaan! Ja mielestäni olohuoneemme on nyt paljon tyylikkäämpi ja nuorekkaampi.  Eikä pienin asia ei ole se, että se on paljon entistä helpompi siivota ja pitää järjestyksessä!

,

Sari

Asuntoni remotti alkoi Tuijan kotikäynnillä, jossa arvioimme muutoksen kohteet, laadimme suunnitelman ja aikataulun projektille. Tuija haastatteli ja kartoitti mieltymykseni asuntoni värimaailmaan, sain paljon sisustuslehtiä, joista poimin mieleisiäni kuvia/värejä, esineitä yms. Tämän jälkeen keskustelimme mikä on järkevää asuntooni, kohtuuhintaista sekä helppoa asentaa/toteuttaa. Tuija valitsi maalit, tapettivaihtoehtoja ei ollut kuin kaksi, mikä selkeästi helpotti valintaani. Tapetti oli täydellinen seinällä, itse olisin valinnut vaatimattomamman.

Tavoitteena oli tehdä pintaremontti, saada kotiin lisää valoisuutta, selkeyttä ja tilaa enemmän/tavaroita poistettua.

Itse olin vuosia miettinyt kotini remontointia saamatta sitä ajatusta pidemmälle. Luotin Tuijan kykyyn nähdä asuntoni uudessa muodossa ja aloitin remontin karsimalla tavaroita ja siivoamalla. Teimme listan esineistä, jotka eivät olleet tarpellisia tai olivat epäkäytännöllisiä tilaan, ja niitä oli paljon!